Den första lilla topplistan

Äntligen skall då en topplista komma upp på bloggen och med sin entre faktiskt legitimera namnvalet "Topplistat". Jag hade stora planer på att det skulle bli många och långa topplistor över allt möjligt, men tidsbrist och fortsatt skrivkramp satte käppar i hjulet för de planerna. Hittills det vill säga, nu kommer ett försök till topplista och temat för dagen blir något så enkelt som de biofilmer jag helst vill se. Viss av dem går t.om. att hyra/köpa online, men jag är svältfödd på bio så det är vad listan handlar om!
 
  1. The Beatles: Get back - The rooftop concert är en av de filmer jag är mest sugen på just nu trots att jag inte är något stort fan av The Beatles egentligen. Mycket av deras musik är riktigt bra, och deras sista konsert i bioformat lockar. Länken hittar man här.
  2. Spiderman: No way back är två på min lista, men ligger högst på SF:s topplista just nu. Jag har sett alla de tidigare filmerna och vill självklart sde denna med. Läs mer om den på Filmstadens sida.
  3. James Bond-filmen "No time to die" är dagens trea och finns att se både på bio och på SFanytime redan nu. Bond är alltid Bond, och mer actionfyllda filmer är svåra att hitta. Läs/hyr den här.
Det får bli allt för idag, nu skall jag vidare ut i solen och njuta av både den och mer än så. Idag blir det inte bio, inte film och troligtvis ingen TV alls. Eventuellt lite OS eller Fotboll senare ikväll, vi får se.
 
Men! Äntligen en Topplista på plats. Inte illa!
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: