Fuderar på att...

....skriva lite oftare än nu. Det har blivit för lite skrivande och för lite tid till nätet överhuvudtaget faktiskt. Jag är lite trött av vintermörkret, men det blir snabbt ljusare nu. En sömnlös natt gör inte att jag är det minsta piggare, tvärtom är jag riktigt, riktigt trött just nu. Det är nog de smästa tillfällena att försöka skriva något kreativt, men det var över två veckor sedan jag skrev på bloggen, och än så länge har jag inte levt upp till namnet "Topplistat" ALLS. Endast en enda topplista, och ingen fantastisk sådan heller.
 
Jag har sett filmerna jag listade, och jag är inte så imponerad. Förvisso bättre än en annan film vars titel var den enda behållningen. Jag borde vetat bättre, en film med Jennifer Lopez och Owen Wilson skall verkligen överraska om den skall vara något att ha. "Marry me" heter den och går på bio just nu. Superkass, men tillräckligt mycket kärlek (och trams) för att en liten tår skulle pressa sig ut ur ögat mitt.
 
Jennifer Lopez spelar sedvanligt uselt men även Owen Wilson är förfärande dålig. Han brukar kunna liva upp en  film eller scen med sin blotta närvaro, i denna rulle gör han det inte. Ett "hett tips" alltså, men baske mig ingen film för någon topplista, snarare en bottenlista om jag lägger min humor strax ovan filmens ribba. Om du ändå är sugen, läs mer om den på aftonbladet eller wiki
 
En bild räcker gott. En film för mycket!
.
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: