Domän på plats - Topplistat.com

Nu har jag äntligen lyckats få en egen domän på plats, men det tog lång tid innan jag faktiskt förstod att det berodde på en fördröjning. Jag hade gjort rätt, men visste det inte själv. Det var bara att vänta några timmar för ändringen att slå igenom. Det stod till och med i cPanel, jag hade bara missat  att läsa instruktionerna tillräckligt noga.
 
Så nu är sajten Topplistat.com startklar och jag hoppas kunna lägga upp lite smått och gott väldigt snart. Från start blir det nog ganska korta små listor, eller så blir det lite varierande längd på dem. Vi får se om inspirationen tillåter lite mer djupgående topplistor redan från början, eller om ovanan att skriva kommer sitta i en tid.
 
Jag har inte hunnit titta så mycket på varken utseendet eller funktionaliteten på Blogg.se's teman ännu, så räkna med att designen kommer att ändras både en och två gånger. Men nu skall jag sluta svamla och istället fundera på en topplista eller fler. Riktigt så långt har jag inte kommit än, inga fasta tankar i alla fall. Något enkelt borde jag kunna hitta på, det är märkligt hur ideer försvinner när man väl skall sätta fart.
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: