En blogg med topplistor

Topplistat!
 
För länge sedan hade jag en blogg som jag skrev rätt frekvent på, men efter något år eller två så blev det svårare och svårare att hitta på saker och ämnen att skriva om. Ganska snart slutade jag mer eller mindre att uppdatera bloggen, och det dröjde inte länge innan antalet besökare var nästan noll. Då stängde jag bloggen och roade mig med annat på nätet istället.
 
Jag gillade att skriva och har saknat formatet blogg, men trots det har jag inte bloggat på flera år nu. Men så kom jag på en ide: Varför inte göra olika topplistor om sånt jag gillar eller intresserar mig för? Ett enkelt sätt att hitta ett ämne att skriva om, och kanske till hjälp för mig själv när jag skall fatta beslut kring något jag skall köpa. Det mesta blir tydligare när man skriver ner det, och varför inte kombinera research med just bloggande?
 
Topplistorna kommer garanterat bli väldigt subjektiva och inte alltid så djuplodande. Mina favoritfilmer, favoritböcker eller en liten topplista med de godaste efterrätterna i min värld. Längden beror nog mest på mitt humör för dagen. Ibland har jag en massa saker jag vill berätta, skriva om och i bästa fall få respons på, ibland är det svårare att formulera de enklaste av meningar. Oavsett så är det vad bloggen kommer handla om, vara och heta: Topplistat!
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: